Kiezen voor PDB Cleaning Solutions

Fabrikant en importeur van toonaangevende hygiëneproducten, met ruim 80 jaar ervaring een betrouwbare keuze.

PDB, een begrip in de regio

Al meer dan 80 jaar fabrikant en importeur van poets- en hygiënepapier, poetslappen, poetskatoen en non woven reinigingsdoeken voor de groothandel en industrie. Ruim 15 jaar werken we samen met enkele gerenomeerde producenten om een scherp en uitgebalanceerd assortiment, hygiëne- en verbruiksartikelen in de markt te zetten.

Korte lijnen
De platte structuur in de organisatie zorgt voor korte lijnen, hierdoor kunnen we altijd snel schakelen en u de hoogst mogelijke service bieden.

Voorraad
Het overgrote gedeelte van ons assortiment is uit voorraad leverbaar, hierdoor kunnen onze klanten hun voorraad tot een minimum beperken.

Kennis
De jarenlange ervaring zorgt voor een gedegen kennis van de markt en de producten. Hierdoor kunnen wij altijd voorzien van het juiste advies.

Distributiebeleid
Wij hebben een reseller policy, waar we sterk in geloven.

Poetsdoeken Fabriek Brabant

PDB Cleaning Solutions is opgericht in 1933 als Poetsdoekenfabriek Brabant BV. Inmiddels ruim 80 jaar later is het bedrijf nog steeds in de familie 

Dit mooie en krachtige verleden maakt ons een sterke en stabiele partner voor nu en in de toekomst! De huidige locactie leent zich uitermate vor het ontvangen van klanten, de ruime showroom staat vol met een groot deel van ons assortiment. Niet alleen voor ontvangst van klanten maar ook voor producttrainingen aan accountmanagers wordt de showroom regelmatig gebruikt, in een uurtje tijd bieden wij uw accountmanagers voldoende handvatten om de sales aanzienlijk te verhogen.

Wim Harkink

Managing Director

"Wij zijn een familiebedrijf met een rijke historie. Dankzij de hechte band met medewerkers en onze loyale klanten, zien wij de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. "